Protivlomno varovalo za okna in vrata - rjave barve

Protivlomno varovalo za okna in vrata - rjave barve
Protivlomno varovalo za okna in vrata - rjave barve Protivlomno varovalo za okna in vrata - rjave barve Protivlomno varovalo za okna in vrata - rjave barve
Proizvajalec: HOME SECURE
Šifra izdelka: Varovalo za okna
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 13.30€
Brez DDV: 10.90€

Možnosti


* Okensko varovalo :

Količina:     - ALI -   Na seznam želja
Primerjajte

Protivlomno varovalo za okna in vrata

 
 
 
 
 
 
 
 
Raziskave so pokazale, da se največ vlomov v stanovanjske hiše pripeti skozi okna (odprta ali zaprta). Okna so med najslabše varovanimi območji večine stanovanjskih hiš, saj so večinoma v hišah montirana okna, kjer je zaščita (zatiči in ostalo) slabše kakovosti. Vlomilci si okna zato vzamejo kot glavno tarčo vstopa v hišo. 


Največkrat so vlomljena tista okna v pritličju ali na balkonu, ki so na takšnem mestu, da vlomilca pri vlomu ni mogoče opaziti, kot npr. okna, ki so odmaknjena od pogledov sosedov, ni jih mogoče videti z ulice, okna na zadnji strani hiše ipd. Prav tako so velikokrat tarče vlomov stanovanjske hiše, ki so postavljene oz. zgrajene zadnje oz. predzadnje v ulici, naselju ter obdane z živo mejo, visoko ograjo.

Vlom lahko preprečimo, če delujemo vsaj malo preventivno. Najboljša zaščita je, če imamo že vgrajena kvalitetna okna, ki imajo protivlomno zaščito. Ker pa so takšna okna nekoliko dražja se ljudje ne spuščajo v takšne investicije. Kljub temu pa je potrebno zavarovati hišo, predvsem pa okna, saj nikoli ne veste, kdaj vas lahko obišče vlomilec. 

Oškodovanci vlomov bi brez izjeme potrdili, da škoda ni le materialna, temveč tudi duševna. Dom je kar naenkrat oskrunjen, ni več tako varen, kot je bil in potrebnih je več let, da se oškodovanci spet počutijo varni. Mnogi so lahko v šoku več mesecev, imajo motnje spanja in strah tudi zunaj doma. Tudi to je treba imeti v mislih in narediti je potrebno vse, kar je v moči vsakega posameznika, da ne bo postal žrtev vlomilcev.

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Zato vam ponujamo hitro, varno in cenovno ugodno REŠITEV pred vlomilci in to je 
PROTIVLOMNO VAROVALO ZA OKNA IN VRATA.

 

 
 
 
 

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:Najem spletne trgovine RUF