Načini vlomov

Načini vlomov

Pri kaznivih dejanjih vlomov v stanovanja ter stanovanjske hiše se pogosto, kot način pojavlja "vlom z lomljenjem cilindričnega vložka - SNAPPING" .

                    Ki je v Sloveniji s strani vlomilcev precej uporaben način vlamljanja skozi vrata, največ v stanovanjskih blokih.

Vlomilci s primernim orodjem kleščami, viličasti ključi, specialna vlomilska orodja primejo zunanji del cilindričnega vložka ter ga nato s silo telesa odlomijo. Tako si omogočijo dostop do kovinskega obročka, s katerim nato jeziček ključavnice premaknejo v položaj odklenjeno.

                                           Želimo vam  prikazat kako varna je vaša ključavnica pred vlomom!

    Najbolša žaščita pred vlomilcem!     Vlomi v stanovanja in stanovanjske hiše Zavarujte se pred vlomom v stanovanje ali hišo   Število vlomov v stanovanja ali stanovanjske hiše, pa tudi vikende, iz leta v leto narašča, storilci pa so čedalje bolj predrzni ali nasilni. "Prilika dela tatu" in  vlomilec bo raje izbral tisto stanovanje ali hišo, kjer bo za kaznivo dejanje najmanj ovir in tveganje za odkritje najmanjše. Stavba, v kateri ni nikogar, ker so stanovalci na primer na dopustu ali ki je očitno brez varovanja, bo bolj ..
 Potiskanje specialno prirejenega orodja v cilindrični vložek; Videoposnetki so žal v angleškem jeziku (za kar se opravičujemo) ..
 BUMPING -  je način vlamljanja cilindričnega vložka , kjer vlomilec s prirejenin ključem, ki ga vstavi v cilindrični vložek in nato s tolčenjem po njemu odpre cilindrični vložek. Pri tem ne poškoduje cilindričnega vložka.    Videoposnetki so žal v angleškem jeziki (za kar se opravičujemo) ..
Video predstavitev lomljenja cilindričnega vložka; OGLEJTE SI VIDEOPOSNETKE NAČINA VLOMa (opravičujemo se, ker so videi v angleškem jeziku)   ..
Najem spletne trgovine RUF