Headlines

    Najbolša žaščita pred vlomilcem!     Vlomi v stanovanja in stanovanjske hiše Zavarujte se pred vlomom v stanovanje ali hišo   Število vlomov v stanovanja ali stanovanjske hiše, pa tudi vikende, iz leta v leto narašča, storilci pa so čedalje bolj predrzni ali nasilni. "Prilika dela tatu" in  vlomilec bo raje izbral tisto stanovanje ali hišo, kjer bo za kaznivo dejanje najmanj ovir in tveganje za odkritje najmanjše. Stavba, v kateri ni nikogar, ker so stanovalci na primer na dopustu ali ki je očitno brez varovanja, bo bolj ..
VIDEO - prikaz delovanja samodejne ampule BONPET!   VIDEO - uporaba granate BONPET v primeru požara!   ..
                                                                                      Opozorila pri uporabi Detectagas         &nb..
TEST- primerjava cilindričnih vložkov   ..
 VIDEO  prikaz , priprave ročnega gasilnega aparata EOLO.   ..
 Video posnetki testiranj pridobljeni s strani YouTube     ..
 Oglejte si podrobne fotografije primerjave med ABS cilindričnim vložkom in standardnim EURO cilindričnim vložkom .                        Fotografije  našega  testiranja po testnem lomljenju in vrtanju cilindričnega vložka.  ..
LeakMate - Vsestransko , univerzalno orodje , s katerim zaustavimo puščanje  v nekaj sekundah. LeakMate orodje je namenjeno za začasno tesnjenje puščajoče vode (olja ali stisnjenega zraka) iz cevi in ga je možno uporabiti večkrat. Tesnila za cevi premera 10 mm, 15 mm in 22 mm, katera dobite poleg LeakMate se popolnoma prilegajo na obliko cevi in popolnoma pokrijejo odprtino na cevi in tako puščanje  iz cevi v nekaj sekundah zaustavi.  LeakMate je preprost in enostaven za namestitev in uporabo. Omogoča nam, da  puščanje  iz cevi sami začasno popravimo - zaust..
  Montaža samodejne gasilne ampule BONPET Raziskave in testiranja so pokazala, da je pri projektiranju oziroma montaži gasilne ampula Bonpet potrebno upoštevati naslednje:   1. Ampule vedno pritrdite (pri projektiranju predvidite mesto montaže) na za to namenjene nosilce. 2. Ampula se vedno namešča na steno v vodoravnem položaju. Pri tem je potrebno paziti na položaj utorov (ampulo je potrebno zatakniti z vrha) ter oddaljenost od stropa (10 cm). Maksimalna višina stropa za montažo je 2,5 m. 3. Ampule se v številu, ki se določi glede na veliko..
   Način samodejnega delovanja gasilne ampule BONPET Pri požaru v zaprtem prostoru se z naraščanjem temperature v prostoru segreva tudi gasilna tekočina, ki se v stekleni ampuli razteza. Pri temperaturi gasilne tekočine cca. 85°C ± 5°C raztezanje povzroči, da se steklo zdrobi in tekočina pade v prostor, kjer se prične endotermni proces, ki povzroči odvzem energije ognju oz. trenutno ohlajevanje v prostoru. Kot stranski produkt endotermne reakcije pa se sprosti še mala količina dušika in ogljikovega dioksida, ki imata nalogo, da zapirata dostop kisika do goreče površine. Na p..
Najem spletne trgovine RUF